راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی

کلیه افراد خارجی که تمایل دارند به کشور کره جنوبی مسافرت کنند می بایست دارای ویزا باشند. سفارت کره جنوبی در کشور های مختلف انواع مختلفی از ویزا را صادر می منند که در اینجا به صورت مختصر معرفی میگردند. کلیه دانشجویان خارجی هم که به قصد ادامه تحصیل می خواهند به کره جنوبی مسافرت نمایند می بایست دارای ویزای نوع  D-2 باشند. این نوع ویزا در جدول زیر با رنگ قرمز مشخص شده است. موسسه ما کلیه امور مربوط به هماهنگی جهت اخذ ویزای دانشجویی را برای متقاضیان به انجام می رساند.

ویزای کره جنوبی

54 دیدگاه

  1. ناشناس گفت:

    سلام بر همه
    با تاخیر سال نوتون مبارک
    من یه فرصت برای پست دکتری بهم پیشنهاد شده توی رشته مهندسی یکی از دانشگاهای کره جنوبی. میخواستم بپرسم بعد از پایان دوره که حداکثر ۲ سال هست میشه برای اقامت اقدام کرد؟ اگه نتونم نمیارزه برم.
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    شب و روزتون خوش

  2. تینا گفت:

    سلام میخاستم نحوه اقامت گرفتنو بدونم سرمایه۳۰۰ملیونی کافیه برای اقامت؟

  3. Mahdi گفت:

    سلام من میخوام برم اونجا کار کنم اگه راهنمای برای دائمی موندنم در اون کشور دارین بهم بگین فقط میخوام برم ?

  4. راحله گفت:

    سلام.خواهش میکنم جواب بدید.من خیلی دوس دارم برای اقامت دائم به کره ی جنوبی برم.میخواستم بدونم هزینه رفتن به کره (پول ویزا و بلیط و بقیه موارد )چقدر میشه؟

    چقدر باید به بانک اون کشورپول واریز کنم؟

    هرچی سرچ میکنم تو نت پیدا نمیکنم. لطفا پاسخ بدید .ممنونم…

  5. پارس گفت:

    هزینه دریافت ویزای دانشجویی چقدر هست؟ پیش نیازهاش چی هست؟

  6. سهیلا گفت:

    سلام آیا امکان اخذ ویزاکار با داشتن دو سال سابقه تدریس و مدرک بین المللی زبان انگلیسی هست؟

  7. سپیده گفت:

    باسلام میشه بگین کل هزینه رفتن به کره جنوبی چقر میشه؟؟؟؟

  8. فاطمه گفت:

    خواهشا جواب بدید.من میخوام حسابداری بخونم فوق لیسانس یا دکترا بگیرم .ایا این درامدی که تو ایران میتونم داشته باشم رو میتونم تو سئول هم داشته باشم؟

  9. nioosha گفت:

    سلام من ١۵سالمه و پدرم کره جنوبی کار میکنه ولی طول پروژش معلوم نیست از طرفی من تو مدرسه سمپاد هستم و اگر از این مدرسه بیام بیرون دیگه نمی تونم برگردم ولی به مدت دو سال حداقل می تونیم کره بمونیم می خواستم ببینم راهی هست که بعد از دو سال بتونیم اقامت کنیم؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم

  10. محمد گفت:

    سلام من معماری خوندم وتو کار کناف ودکوراسیون داخلی واردم آیا ویزای کار رو میتونید برام بگیرید ممنون

  11. TWISTET گفت:

    سلام میخواستم بدون شرایط گرفتن ویزا با دعوتنامه چیه؟ ممنون

  12. parvaneh گفت:

    سلام میخواستم بدونم کره اقامت دائم به مهاجران میده؟!؟؟!اگه امکانش هست میشه شرایط گرفتن اقامت دائم رو هم بفرمائىد!؟؟؟ممنون

  13. ياس گفت:

    ایا برای گرفتن ویزا هزینه ی بالایی باید تقبل بشه اگه این مبلغ بالاس حدودا چقدره یه دانش امئز اونجا میتونه از هون مقطع خودش ادامه تحصیل بده
    شرایط گرفتن ویزای دائمی چیه
    ایا اونجا ما هم از حقوقی که افراد کره ای برخوردارند برخوردایم یا خیر لطفا جواب بدید

  14. مرجان گفت:

    سلام تورو خدا جون مامانت جوابمو بده. من امسال میخوام برم سرکار تا ۳سال دیگه یه ۳۰ ملیونی دارم. اگه بخوام ویزا بگیرم بهم ویزای توریستی میدن؟ چقدر هزینه ویزای توریستیه؟این ۲۷۰ دلار که زدین یعنی ۱ملیون هزینه ویزا توریستیه؟ پس یعنی اگه ۴ملیون بلیطم باشه و۱۵ ملیونم باید پرینت حساب بانکیم باشه با هزینه پاسبوردکلا ۲۰ یا۲۱ ملیونی میشه.درست میگم؟ اگه همین قدر درمیاد بعد از اینکه رفتم کره جنوبی تو این مدت ۳۰روز که وقت دارم اونجا بمونم اگه شرکت مدلینگ استخدامم کنه به نظرتون بهم اقامت میدن؟یعنی به نظرشما خود شرکت میتونه واسم اقامت بگیره. من نقاشم هستم اگه شرکت مدلینگ استخدامم کنه یااز من خوشش بیاد میتونه واسم اقامتوبگیره؟من چطور میتونم اقامت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • سپهر گفت:

      سلام در صورت استخدام در یک شرکت مدلینگ شما فقط به پاسپورت و ویزا نیاز دارین و اون شرکت اقامت شمارو فراهم میکنه،اما پیشنهاد میکنم مدلینگ رو انتخاب نکنید چون در صنعت هنر و تلوزیون کره ی جنوبی افرادی که تابعیت کره ای ندارن یا غیر کره ای هستن اصلا موفقیت کاری کسب نمیکنن مگر اینکه صرفا جهت کار اداری اونجا شروع به کار بکنید.

  15. mariya گفت:

    سلام خسته نباشید میخاستم بدونم برای اقامت دایم و تبعیت چیکار باید کرد؟ هزینش چقدره؟ ایا شرایط خاصی هم داره؟ به زبانشون هم تسلط دارم

  16. حمید گفت:

    باسلام
    ۲۹ساله هستم و ۸سال هست که آرایشگرم،یک دوره کوتاه هم گریم حرفه ای گذروندم
    میخواستم بدونم برایاخذ ویزا برای مشاغل چه شرایطی باید داشته باشیم؟

  17. مهلا گفت:

    سلام.من دانش آموز چهارم رشته تجربی هستم.میخوام واسه دانشگاه برم هلیم دانشگاه کره.کمکم کنید!!هانگول رو بلدم میخوام رشته مترجم زبان کره ای بخونم!چه مدارکی لازمه؟؟هلیم دانشگاه منو بورسیه میکنه؟؟لطفا بم ایمیل بزنید

  18. محدثه گفت:

    منتظر جوابتون هستم .ممنون.خیلی استرس دارم کمکم کنید

  19. محدثه گفت:

    سلام.من دانشجو فارغ تحصیل بیوتکنولوژی از دانشگاه تنکابن هستم.معدلم ۱۵٫۷۳هست.میخوام شرایط بورسیه گرفتن واسه هلیم دانشگاه کره یاذانشگاه هایی که تو کره هست و رشته منو داره واسه مقطع ارشد رو بدونم.مدرک زبانم باید چطور باشه؟با این؟معدل بم بورسیه میدن؟؟؟

  20. مهلا گفت:

    سلام.من امسال چهارم تجربی هستم.واسه دانشگاه هلیم میخوام بورسیه بگیرم.هانگول هم بلدم .میخوام اونجا مترجمی زبان کره ای بخونم.شرایط بورسیه رو لطفا بگید بم؟؟؟؟؟

  21. محدثه گفت:

    سلام .من دانشجو رشته بیوتکنولوژی پزشکی هستم از دانشگاه آزاد تنکابن.میخواستم واسه ارشدبورسیه بگیرم واسه دانشگاه هلیم یا هر دانشگاهی که بشه رشتمو داخلش ادامه بدم.شرایطم باید چطوری باشه؟؟؟مدرک زبانم؟؟معدل کارشناسىم ۱۵٫۷۳هست،میتونم بورسیه بگیرم؟؟حجاب تو دانشگاها چطوریه اونجا؟؟میخوام مثل خواهرم مهلابورسیو بگیرم که ۱سال با هزینه های خودشون هانگول یاد بگیرم و بعد درسمو ادامه بدم.راجب این نوع بورسم توضیح بدید لطفا.بفرماییدمن چطوری واز چه طریقی بایدبا استادای مربوط به دانشگاه های کره ارتباط برقرار کنم؟؟منتظرتون هستم..آیارشته منو در مقطع ارشد دارن؟؟ومورد تایید وزارت علوم هست؟؟؟

  22. مهلا گفت:

    Salam.man sale 4rome dabirestanam reshte tajrobi.tasmim daram ta 1sale dg badaz gereftane diplom eghdam konam vase reshte motarjemie hangul(zaban korea).mikhastam sharayete boorsie gereftan vase hallym univercity chegunast.??aya niaz hast man konkur zaban bedam??ta che had bayad az zabane koreyi be2nam???madrake zabane englisham bayad chi bashe??moadele chand niaze vase boorsie?mamnun misham az tarighe shomare ya emilam bem kh bedid.man motevaje nashodam ama enjgar chand no boors hast!!!mikham un boorsio begiram k 1sal beram unja koreyi bekhunam bad reshe motarjemio edame bedam,rajebe in ham tozih bedid lotfn.man zamanam kame

  23. نرگس گفت:

    سلام من امسال میرم سوم دبیرستان رشته ی تجربی و درست سوالات مایده رو ازتون داشتم.لطفا به من جواب رو ایمیل کنید.ممنون

  24. بهنوش گفت:

    برای ادامه تحصیل در کره ی جنوبی چیکار کنم؟

  25. مائده گفت:

    سلام من امسال میرم سوم دبیرستان رشته تجربی .. میخواستم بگماگه ممکنه جواب سوالاتمو به ایمیلم بفرستید
    دقیقا با چه معدلی بورس بهم تعلق میگیره؟
    لازمه کنکور بدم؟
    مدرک تافل ایران مود تائیده؟
    شانسی برای پذیرفته شدن دارم؟
    خیلی واجبه اگه میشه حتما جوابو به ایمیلم بفرستید.ممنووون

  26. faeze گفت:

    سلام من دوم دبیرستان هستم رشته تجربی… ببخشید میخواستم بدونم اگه بخوام بعداز دیپلم بورس برای دانشگاه کره بگیرم دقیقا چه شرایطی لازمه؟

  27. امیرعلی گفت:

    با سلام…من قصد دارم در کره جنوبی درس بخونم..دیپلمم با نمره ۱۷ ریاضی قبول شدم..میخوام رشته مدیریت بازرگانی بخونم..در ضمن زبان کره ای بلد نیستم ولی ایلتس زبان انگلیسی دارم…خلاصه میشع درس خوند با شرایطم یا نه…در ضمن بعد از تحصیل بهمون شغل میدن؟

  28. sahar گفت:

    سلام .من پیش دانشگاهیم وتو رشته تجربی تموم کردم.قصد دارم کره ادامه تحصیل بدم ولی نمیدونم چیکار کنم واز کجا شروع کنم کمکم کنید……………
    لط

  29. هیرو گفت:

    سلام من میخوام واسه ادامه تحصیل و زندگی برم کره جنوبی.اما متاسفانه اطلاعاتم در حدی نیس ک بدونم چیکا باید بکنم.آیا اقامت دائم میشه گرفت؟۲ ترم دیگه مدرک لیسانسمو میگیرم و میخوام ارشد امتحان بدم.آیا با قبولی در ارشد میتونم بورس بشم؟ چقد هزینه باید بکنم.لطفا پاسختون رو برام ایمیل کنین ممنون.

  30. majid گفت:

    سلاو خسته نباشید.

    رشته من مهندسی نرم افزاره و ۲۰ سالمه دو ترم دیگه کارشناسیم رو تموم میکنم میخوام واسه ادامه تحصیل تو کره جنوبی در بخونم چون به این کشور علاقه دارم.زبان هانگول رو تا ۳۰ درصد بلدم و الان هم دارم مطلعه میکنم.
    لطفا راهنماییم کنین؟.

  31. علی رضا قلی زاده گفت:

    سلام شرایط اقامت در کره جنوبی به چه صورت می باشد؛آیا می توان جهت کار به آن کشور سفر نمود.

  32. رضا گفت:

    سلام من میخواستم برم کره جنوبی برای زندگی اما چون خیلی سخته اول میخواستم به صورت تفریحی برم اما از هرکی پرسیدم میگه باید حساب بانکی ۱۵ میلیونی داشته باشم میخواستم ببینم اگه حساب بانکی ۱۵ میلیونی نداشته باشم اصلا نمیتونم ویزای تفریحی بگیرم خواهش میکنم جواب بدید

  33. rana گفت:

    با سلام خدمت شما.من تصمیم دارم که برای تحصیل و زندگی وارد کشور کره جنوبی شوم.آیا این کشور اقامت دایم میدهد؟هزینه زندگی و تحصیل چقدر است؟لطفا به سوالات من پاسخ دهید.ازشما متشکرم

    • گروه موسسه ویستا گفت:

      سلام
      هزینه یک سال تحصیل در کره به شرایط دانشگاه و بورس شهریه بستگی دارد ولی از ۱۰ هزار دلار در سال ( تحصیل+ زندگی دانشجوئی) شروع میگردد.
      تماس بگیرید
      ۶۶۵۲۲۱۹۹

      • مرجان گفت:

        سلام خسته نباشید من سوم دبیرستانم سال دیگه دیپلم میگیرم اگه بخوام دانشگاهم رو در کره برم چقدر خرج داره چه رشته ای واسه اونجا بهتره اگه واسه تحصیل و دانشگاه بخوام بیام کره باید چیکار کنم معدلم ۱۷ سی وچهار صدم هست بهم بورسیه میدن یا نه؟ شنیدم اگه بورسیه نگیرم هزینه هر ترم تحصیلم ۷ملیونه که هرماه چیری حدود ۳ملیونه درسته؟ میتونم اونجا هم کار کنم وهم درس بخونم؟اخه یه کاری اونجا پیدا کردم حقوقش ماهی۱۰۰۰ دلاره یعنی همون ۳ ملیون خودمون دیگه ؟در ضمن من نقاش هستم و دارم زبان کره ای هم میخونم چطور باید اقدام کنم با این معدل بهم بورسیه میدن یا نه؟راستی اونجا میتونم نقاشی هم بفروشم؟ من تا حالادو بار نمایشگاه گزاشتم ویزا چه قدر خرج داره چطور میتونم بگیرم راستی شنیدم در صورتی که خود کشور کره بخواد میتونه بهم گرین کارت بده راسته؟ منظورم اینه که اونا به یه نقاش گرین کارت نمیدن؟در صورت ازدواج با یه کره ای چی گرین کارت میدن؟ اگه با ویزای کاربرم چه قدر میتونم بمونم تورو خدا جون بچت جوابم رو بده با تشکر

  34. baran گفت:

    سلام .. من میخوام واسه ادامه تحصیل و زندگی در کره اقامت داءم بگیرم . زبان کره ای رو هم بلدم .
    میشه راهنماییم کنید و همینطور بگید که هزینش چقدر میشه ؟؟!!!
    منتظر ایمیلتون هستم 🙂

  35. روشا گفت:

    سلام ببخشید برای اقامت همیشگی در کره جنوبی باید چجوری ویزا گرفت؟اصلا امکانش هست که واسه زندگی در اونجا اقامت گرفت؟

  36. nahid گفت:

    slm.man har chi tuye in site gashtam etelaati rajebe sharayete tahsile dar keshvare kore junubi dar reshteye riyaziro peyda nakardam.age mishe mano dar in mored rahnamayi konin.va behem email konin.ba tashakore faravaaaaaan 🙂

  37. فاطمه گفت:

    من میخوام برای کار واقامت دائم درکره جنوبی ویزا بگیرم میشه راهنماییم کنین چیکار باید بکنم؟؟چقدر باید هزینه بکنم؟؟؟ لطفا کمکم کنین

  38. یگانه گفت:

    من یه دانش اموز سال اخر دبیرستانم که می خوام در مورد رشته های مهندسی و رتبه های دانشگاه های انجا در این مورد در کل جهان را بدانم و اینکه ایا این کشور برای رشته هایی مثل هوا وفضا یا مکاترونیک ویا مهندسی پزشکی مناسب است؟

  39. mojtaba گفت:

    مجتبی هستم ۲۶ سالمه و مجردم.مدرک هم دارم.اگه میشه راهنماییم کنین اونجا کارای فنی (مکانیک ماشین) کار براش هست تو کمپانی یا تعمیر گاه برام فرقی نداره

  40. حامد گفت:

    ببخشید من میخوام اقامت دائم کره رو بگیرم و می خوام همیشه اونجا زندگی کنم اصلا میشه
    اگه میشه چقدر باید هزینه کنم؟؟

  41. نسرین گفت:

    با درود.من تصمیم جدی برای زندگی در کره جنوبی دارم اما اطلاعاتی درباره ویزا ندارم.مثلا اگه من با ویزای تحصیلی وارد کره بشم چطوری می تونم برای مادرم ویزا بگیرم.و یا اینکه اگه از طریق ویزای توریستی بخوام برم آیا امکان تمدید این ویزا یا تبدیلش به ویزاهای دیگه رو دارم.لطفا اطلاعات کامل در خصوص سوالاتم برام ایمیل کنید.منتظر تماس شما از طریق ایمیل هستم.با تشکر

  42. parisa گفت:

    گرفتن مدرک d-2سخته؟ چقدر طول میکشه؟

  43. مریم گفت:

    سلام از سایت خوبتون ممنوم واقعا خیلی عالیه
    من ۱۸ سال دارم ورشته نجربی ودوست دارم پزشکی بخونم در کره جنوبی معدل دیپلمم ۱۵ من چطوری باید ویزا بگیرم واینکه شرایط تحصیل در کره جنوبی چطوره و هزینه هر ترم چقدره ایا باید بورسیه داشته باشم یا نه هزینه خوردو خوراک چقدر ؟
    تورو خدا حتما جوابمو بدین دیگه نمیدونم باید از کجا اطلاع پیدا کنم

  44. آدنیس گفت:

    با سلام خدمت شما
    من در مورد نحوه گرفتن اقامت دائم سوال داشتم. در سایتی خونده بودم که کره جنوبی اقامت دائم نمیده و فقط از طریق سرمایه گذاری چنین امکانی وجود داره. آیا چنین چیزی صحت داره؟
    در صورتی که اقامت دائم گرفتن ممکنه ، وقتی برای ادامه تحصیل به کره بریم جزو سنوات محسوب نمیشه که به راحتی بشه اقامت دائم گرفت؟ چون اقامت دائم گرفتن چندین سال طول میکشه.

  45. maloosak گفت:

    من اگه قبل ورود به دانشگاه به صورت گروهی بادوستام بخوام برای تحصیل با شرایط نسبتا و هزینه ی متوسط و تسلط نسبی به زبان کره و انگلیسی برم کره بهم ویزا میدن باید چیکارکنم چقد خرج کنم؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.