کلیه افراد خارجی که تمایل دارند به کشور کره جنوبی مسافرت کنند می بایست دارای ویزا باشند. سفارت کره جنوبی در کشور های مختلف انواع مختلفی از ویزا را صادر می منند که در اینجا به صورت مختصر معرفی میگردند. کلیه دانشجویان خارجی هم که به قصد ادامه تحصیل می خواهند به کره جنوبی مسافرت نمایند می بایست دارای ویزای نوع  D-2 باشند. این نوع ویزا در جدول زیر با رنگ قرمز مشخص شده است. موسسه ما کلیه امور مربوط به هماهنگی جهت اخذ ویزای دانشجویی را برای متقاضیان به انجام می رساند.

ویزای کره جنوبی

دسته بندی : اطلاعات مفید در مورد کره جنوبی - (تعداد بازدیدهای این مطلب): 7,860 بازدید - هنگام تماس با موسسه خواهشمند است نام سایت context.ir را ذکر نمایید.

۳۸ دیدگاه تا کنون

  1. mariya می‌گه:

    سلام خسته نباشید میخاستم بدونم برای اقامت دایم و تبعیت چیکار باید کرد؟ هزینش چقدره؟ ایا شرایط خاصی هم داره؟ به زبانشون هم تسلط دارم

ارسال یادداشت و پرسش