کلیه افراد خارجی که تمایل دارند به کشور کره جنوبی مسافرت کنند می بایست دارای ویزا باشند. سفارت کره جنوبی در کشور های مختلف انواع مختلفی از ویزا را صادر می منند که در اینجا به صورت مختصر معرفی میگردند. کلیه دانشجویان خارجی هم که به قصد ادامه تحصیل می خواهند به کره جنوبی مسافرت نمایند می بایست دارای ویزای نوع  D-2 باشند. این نوع ویزا در جدول زیر با رنگ قرمز مشخص شده است. موسسه ما کلیه امور مربوط به هماهنگی جهت اخذ ویزای دانشجویی را برای متقاضیان به انجام می رساند.

ویزای کره جنوبی

دسته بندی : اطلاعات مفید در مورد کره جنوبی - (تعداد بازدیدهای این مطلب): 12,790 بازدید - هنگام تماس با موسسه خواهشمند است نام سایت context.ir را ذکر نمایید.

۴۴ دیدگاه تا کنون

  1. nioosha می‌گه:

    سلام من ١۵سالمه و پدرم کره جنوبی کار میکنه ولی طول پروژش معلوم نیست از طرفی من تو مدرسه سمپاد هستم و اگر از این مدرسه بیام بیرون دیگه نمی تونم برگردم ولی به مدت دو سال حداقل می تونیم کره بمونیم می خواستم ببینم راهی هست که بعد از دو سال بتونیم اقامت کنیم؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم

  2. محمد می‌گه:

    سلام من معماری خوندم وتو کار کناف ودکوراسیون داخلی واردم آیا ویزای کار رو میتونید برام بگیرید ممنون

  3. TWISTET می‌گه:

    سلام میخواستم بدون شرایط گرفتن ویزا با دعوتنامه چیه؟ ممنون

  4. parvaneh می‌گه:

    سلام میخواستم بدونم کره اقامت دائم به مهاجران میده؟!؟؟!اگه امکانش هست میشه شرایط گرفتن اقامت دائم رو هم بفرمائىد!؟؟؟ممنون

  5. ياس می‌گه:

    ایا برای گرفتن ویزا هزینه ی بالایی باید تقبل بشه اگه این مبلغ بالاس حدودا چقدره یه دانش امئز اونجا میتونه از هون مقطع خودش ادامه تحصیل بده
    شرایط گرفتن ویزای دائمی چیه
    ایا اونجا ما هم از حقوقی که افراد کره ای برخوردارند برخوردایم یا خیر لطفا جواب بدید

  6. مرجان می‌گه:

    سلام تورو خدا جون مامانت جوابمو بده. من امسال میخوام برم سرکار تا ۳سال دیگه یه ۳۰ ملیونی دارم. اگه بخوام ویزا بگیرم بهم ویزای توریستی میدن؟ چقدر هزینه ویزای توریستیه؟این ۲۷۰ دلار که زدین یعنی ۱ملیون هزینه ویزا توریستیه؟ پس یعنی اگه ۴ملیون بلیطم باشه و۱۵ ملیونم باید پرینت حساب بانکیم باشه با هزینه پاسبوردکلا ۲۰ یا۲۱ ملیونی میشه.درست میگم؟ اگه همین قدر درمیاد بعد از اینکه رفتم کره جنوبی تو این مدت ۳۰روز که وقت دارم اونجا بمونم اگه شرکت مدلینگ استخدامم کنه به نظرتون بهم اقامت میدن؟یعنی به نظرشما خود شرکت میتونه واسم اقامت بگیره. من نقاشم هستم اگه شرکت مدلینگ استخدامم کنه یااز من خوشش بیاد میتونه واسم اقامتوبگیره؟من چطور میتونم اقامت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. mariya می‌گه:

    سلام خسته نباشید میخاستم بدونم برای اقامت دایم و تبعیت چیکار باید کرد؟ هزینش چقدره؟ ایا شرایط خاصی هم داره؟ به زبانشون هم تسلط دارم

ارسال یادداشت و پرسش