راهنمای اخذ ویزای کره جنوبی

visa-koreh

کلیه افراد خارجی که تمایل دارند به کشور کره جنوبی مسافرت کنند می بایست دارای ویزا باشند. سفارت کره جنوبی در کشور های مختلف انواع مختلفی از ویزا را صادر می منند که در اینجا به صورت مختصر معرفی میگردند. کلیه دانشجویان خارجی هم که به قصد ادامه تحصیل می خواهند به کره جنوبی مسافرت نمایند می بایست دارای ویزای نوع  D-2 باشند. این نوع ویزا در جدول زیر با رنگ قرمز مشخص شده است. موسسه ما کلیه امور مربوط به هماهنگی جهت اخذ ویزای دانشجویی را برای متقاضیان به انجام می رساند.

ویزای کره جنوبی

50 دیدگاه

  1. راحله می‌گه:

    سلام.خواهش میکنم جواب بدید.من خیلی دوس دارم برای اقامت دائم به کره ی جنوبی برم.میخواستم بدونم هزینه رفتن به کره (پول ویزا و بلیط و بقیه موارد )چقدر میشه؟

    چقدر باید به بانک اون کشورپول واریز کنم؟

    هرچی سرچ میکنم تو نت پیدا نمیکنم. لطفا پاسخ بدید .ممنونم…

  2. پارس می‌گه:

    هزینه دریافت ویزای دانشجویی چقدر هست؟ پیش نیازهاش چی هست؟

  3. سهیلا می‌گه:

    سلام آیا امکان اخذ ویزاکار با داشتن دو سال سابقه تدریس و مدرک بین المللی زبان انگلیسی هست؟

  4. سپیده می‌گه:

    باسلام میشه بگین کل هزینه رفتن به کره جنوبی چقر میشه؟؟؟؟

  5. فاطمه می‌گه:

    خواهشا جواب بدید.من میخوام حسابداری بخونم فوق لیسانس یا دکترا بگیرم .ایا این درامدی که تو ایران میتونم داشته باشم رو میتونم تو سئول هم داشته باشم؟

  6. nioosha می‌گه:

    سلام من ١۵سالمه و پدرم کره جنوبی کار میکنه ولی طول پروژش معلوم نیست از طرفی من تو مدرسه سمپاد هستم و اگر از این مدرسه بیام بیرون دیگه نمی تونم برگردم ولی به مدت دو سال حداقل می تونیم کره بمونیم می خواستم ببینم راهی هست که بعد از دو سال بتونیم اقامت کنیم؟اگه زود جواب بدین ممنون میشم

  7. محمد می‌گه:

    سلام من معماری خوندم وتو کار کناف ودکوراسیون داخلی واردم آیا ویزای کار رو میتونید برام بگیرید ممنون

  8. TWISTET می‌گه:

    سلام میخواستم بدون شرایط گرفتن ویزا با دعوتنامه چیه؟ ممنون

  9. parvaneh می‌گه:

    سلام میخواستم بدونم کره اقامت دائم به مهاجران میده؟!؟؟!اگه امکانش هست میشه شرایط گرفتن اقامت دائم رو هم بفرمائىد!؟؟؟ممنون

  10. ياس می‌گه:

    ایا برای گرفتن ویزا هزینه ی بالایی باید تقبل بشه اگه این مبلغ بالاس حدودا چقدره یه دانش امئز اونجا میتونه از هون مقطع خودش ادامه تحصیل بده
    شرایط گرفتن ویزای دائمی چیه
    ایا اونجا ما هم از حقوقی که افراد کره ای برخوردارند برخوردایم یا خیر لطفا جواب بدید

  11. مرجان می‌گه:

    سلام تورو خدا جون مامانت جوابمو بده. من امسال میخوام برم سرکار تا ۳سال دیگه یه ۳۰ ملیونی دارم. اگه بخوام ویزا بگیرم بهم ویزای توریستی میدن؟ چقدر هزینه ویزای توریستیه؟این ۲۷۰ دلار که زدین یعنی ۱ملیون هزینه ویزا توریستیه؟ پس یعنی اگه ۴ملیون بلیطم باشه و۱۵ ملیونم باید پرینت حساب بانکیم باشه با هزینه پاسبوردکلا ۲۰ یا۲۱ ملیونی میشه.درست میگم؟ اگه همین قدر درمیاد بعد از اینکه رفتم کره جنوبی تو این مدت ۳۰روز که وقت دارم اونجا بمونم اگه شرکت مدلینگ استخدامم کنه به نظرتون بهم اقامت میدن؟یعنی به نظرشما خود شرکت میتونه واسم اقامت بگیره. من نقاشم هستم اگه شرکت مدلینگ استخدامم کنه یااز من خوشش بیاد میتونه واسم اقامتوبگیره؟من چطور میتونم اقامت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • سپهر می‌گه:

      سلام در صورت استخدام در یک شرکت مدلینگ شما فقط به پاسپورت و ویزا نیاز دارین و اون شرکت اقامت شمارو فراهم میکنه،اما پیشنهاد میکنم مدلینگ رو انتخاب نکنید چون در صنعت هنر و تلوزیون کره ی جنوبی افرادی که تابعیت کره ای ندارن یا غیر کره ای هستن اصلا موفقیت کاری کسب نمیکنن مگر اینکه صرفا جهت کار اداری اونجا شروع به کار بکنید.

  12. mariya می‌گه:

    سلام خسته نباشید میخاستم بدونم برای اقامت دایم و تبعیت چیکار باید کرد؟ هزینش چقدره؟ ایا شرایط خاصی هم داره؟ به زبانشون هم تسلط دارم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.