دوره کارشناسی:

دوره های کارشناسی در نروژ سه سال میباشد و تحصیل به زبان نروژی است. بنابراین دانشجویان خارجی ابتدا باید دوره زبان نروژی که مدت آن یکسال است را گذرانده و سپس وارد دانشگاه شوند. هزینه این دوره یکساله رایگان میباشد.
یکی از مهمترین شرایط برای تحصیل در این دوره ، داشتن یکسال تحصیلات دانشگاهی در ایران است. مثلا داشتن مدرک فوق دیپلم یا اینکه دو ترم در یکی از دانشگاه های ایران خوانده باشید.

دوره کارشناسی ارشد:
دوره فوق لیسانس در نروژ اغلب موارد دو ساله میباشد.
بعضی از رشته های این دوره به زبان نروژی نیز ارائه میشود که دانشجو مانند دوره کارشناسی باید یکسال دوره زبان نروژی را طی نماید. ولی بیشتر دوره های فوق لیسانس به زبان انگلیسی میباشد.

 

مدرک زبان مورد نیاز:
بستگی به دانشگاه و رشته مورد نظر حداقل نمره زبان بصورت زیر میباشد:
آیلتس: حداقل ۵ آکادمیک
تافل: ۵۰۰
تافل اینترنتی: ۶۰

زمان ثبت نام:
زمان ثبت نام در دانشگاه های نروژ بستگی به دانشگاه متفاوت است ولی معمولا بین ۱ اکتبر تا ۱ دسامبر هر سال میباشد.
دانشگاه های نروژ سالی یکبار پذیرش دارند و متقاضیان باید در این بازه زمانی اقدام نمایند.

نتیجه پذیرش:
نتجیه پذیرش دانشگاه ها معمولا در اردیبهشت ماه اعلام میشود و ورودی ترم پاییز میباشد.

گواهی تمکن مالی:
همانطور که استحضار دارید تمامی دانشگاه های نروژ شما را ملزم به ارائه مدرکی با عنوان Bank Statement یا گواهی تمکن مالی (گواهی موجودی حساب) می نمایند. شما باید این مدرک را در بازه زمانی تعیین شده به همراه سایر مدارک از قبیل مدارک تحصیلی و ریز نمرات به دانشگاه های نروژ ارسال نمایید.

اما توضیحاتی در مورد این مدرک:
کافی است مبلغ مورد نظر (معادل ریالی حدود ۹۰،۰۰۰ کرون نروژ که تقریبا ۱۵۰۰۰دلار میباشد) را به حساب خود واریز کرده و به شعبه مرکزی و یا یکی از شعب ارزی بانک مربوطه مراجعه نمایید. در غالب موارد همانروز این گواهی برای شما صادر گردیده و می توانید بلافاصله حساب خود را خالی نمایید. لطفا توجه نمایید که در انتهای برگه باید حتما نرخ برابری ریال در برابر یکی از ارزهای کرون نروژ، دلار و یا یورو درج شده باشد. نوع ارز هیچ تفاوتی نداشته و هر سه مورد قابل قبول می باشد. برای هر برگ تمکن مالی مبلغی به عنوان کارمزد از شما اخذ خواهد شد. بنا به تجربه قبلی دوستان بانک های اقتصاد نوین و سامان بیشتر توصیه می شوند گرچه تمامی بانک ها مورد قبول هستند. این گواهی به زبان انگلیسی صادر می شود و نیازی به ترجمه و یا تایید توسط وزارت خارجه، سفارتخانه، دادگستری و سایر نهاد ها ندارد. بهتر است تاریخ صدور گواهی و تاریخ ارسال نزدیک به هم باشند چرا که این گواهی بیانگر تمکن و توانایی مالی فعلی شما است و بدیهی است که گواهی که برای مثال سال پیش صادر شده به روشنی وضعیت مالی فعلی شما را نشان نمی دهد.

توجه نمایید که هیچ گونه ضمانت توسط شخصی دیگر و یا حساب های افراد دیگر(حتی والدین) مورد پذیرش نیست. ضمنا این مقدار برای همه دوره ها یکسان است و اگر شما پذیرش برای دوره های یک ساله و یا ده ساله برای مثال بخواهید فرقی نمی کند و همین مبلغ کفایت می کند.

این گواهی صرفا برای اخذ پذیرش معتبر بوده و به هیچ عنوان پس از اخذ پذیرش برای دریافت ویزا معتبر نمی باشد. در این مورد در بخش روادید توضیحات لازم ارائه شده فقط به همین نکته بسنده می کنم که برای اخذ ویزا باید کل این مبلغ را به حساب دانشگاه در نروژ منتقل کنید و تا بیش از دو ماه عملا امکان برداشت از حساب را نخواهید داشت.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش:

۱-       تصویر صفحه اول پاسپورت

۲-       ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات

۳-       ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمرات

۴-       مدرک زبان آیلتس یا تافل

۵-       ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات (برای متقاضیان دوره فوق لیسانس)

۶-       توصیه نامه از دو استاد

۷-       سابقه کار ( در صورت وجود)

۸-       شش قطعه عکس پاسپورتی

۹-       رزومه

۱۰-    نامه انگیزش

اجازه کار در نروژ:
امکان کار نیمه وقت و تمام وقت در طول مدت تحصیل در نروژ
شما بعنوان یک دانشجوی بین المللی پذیرفته شده در یکی از دانشگاههای نروژ تنها ۲۰ ساعت در هفته اجازه قانونی دارید که بصورت پاره وقت کار کنید. تنها زمانهایی که امکان کار کردن بصورت تمام وقت را دارید، روزهای تابستان،عید کریسمس و عید پاک Easter می باشند. امکان یافتن کارهای دانشجویی نیمه وقت زیاد است، بسیار بیشتر است و درآمد متوسط از اینگونه مشاغل نیمه وقت در مقایسه با سوئد بیشتر است اما با توجه به هزینه های زندگی بسیار بالا در مقایسه با سوئد، در مجموع درآمد اینگونه مشاغل نیمه وقت شاید بتواند تنها جوابگوی اجاره خانه دانشجویی شما باشد. برخی از سایتهای کاریابی در نروژ در زیر آمده است.برای ترجمه صفحه از مترجم گوگل استفاده کنید.

www.nav.no
www.finn.no
www.deltidsjobb.no
www.stillinger.no

دقت کنید که برای پیداکردن کار، ابتدا رزومه کاری خود را در سایتهای بالا ثبت کنید و بصورت دوره ای آن را بروز کنید. دانستن زبان نروژی کمک بزرگی به فرایند پیدا کردن کار می کند.

هزینه متوسط زندگی در نروژ
بعنوان یک دانشجوی بین المللی و با در نظر گرفتن معیارهای استاندارد برای یک زندگی دانشجویی معمولی (شامل هزینه های اجاره خانه،رفت و آمد،کتاب،خورد و خوراک و…)،حداقل هزینه زندگی بطور متوسط برای هر نفر بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو در ماه می باشد.

از موسساتی که برای اخذ پذیرش از نروژ اقدام میکنند دعوت به همکاری میشود. در صورتیکه متقاضی ثبت اطلاعات موسسه خود در این صفحه هستید با ایمیل info@context.ir در ارتباط باشید. و یا با شماره ۰۹۳۵۲۱۴۳۹۶۴ تماس بگیرید. این بخش به موسسات معتبر واگذار میشود

دسته بندی : تحصیل در نروژ - (تعداد بازدیدهای این مطلب): 35,138 بازدید - هنگام تماس با موسسه خواهشمند است نام سایت context.ir را ذکر نمایید.

۱۳۸ دیدگاه تا کنون

  1. سولماز می‌گه:

    لازم است به خدمتتان عارض شوم من مهندسی عمران از دانشگاه غیر انتفاعی را دارم با معدل ۱۳٫۵۰ودوره زبان انگلیسی را در حد intermediate
    رو به پایان هستم دوست دارم پایه ارشدم را در همین رشته یعنی عمران ادامه دهم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.

  2. ساحل می‌گه:

    سلام
    من دانشجوی ترم ۳دانشگاه آزاد رشته مهندسی فناوری اطلاعاتم و علاقه چندانی به رشته ام ندارم میخواستم بدونم در صورتی که بخوام در اونجاادامه تحصیل بدم شرایط تغیر رشته چیه و اینکه بعد از اتمام دوره تحصیل امکان گرفتن ویزای کاری و اقامت وجود داره؟؟؟ ممنون میشم از راهنمایتون.

  3. امید می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید
    من لیسانس معماری و فوق شهرسازی از دانشگاه غیر انتفاعی دارم و میخواستم برای دکتری به نروژ برم و چند سوال داشتم
    ۱- ایا نروژ بورس میدهد؟
    ۲- ایا برای بنده موسسه شما فعالیتی میتواند انجام دهد؟
    باتشکر

  4. امیر می‌گه:

    سلام خسته نباشین
    من لیسانس مدیریت جهانگردی از دانشگاه علمی کاربردی دارم و قصد مهاجرت به نروژ دارم مدارکم همه حاضره فقط مدرک زبان ندارم در ضمن عمه من نروژه و همه جوره منو ساپورت میکنه میخواستم بدونم مهاجرته تحصیلی واسم راحتتره یا مهاجرت کاری اگه چیزی میدونین راهنمایی کنین و ممنون

    • لیلی سیاح منش می‌گه:

      سلام اقای امیر،منم لیسانس جهانگردی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هستم. چند وقته برای کار و زندگی تصمیم به مهاجرت گرفتم. توی سایت های زیادی هم ثبت نام کردم و برای مشاورشون پیام گذاشتم، اما پاسخی دریافت نکردم. خاله منم توی آلمان زندگی میکنه اما روی کمکشون نمیتونم حساب کنم.
      در هر صورت غرض از مزاحمت خواستم ازتون خواهش کنم اگر کسی راهنماییتون کرد من رو هم در جریان بذارید. از این نظر که رشتمون مشابه هم هست. میخوام بدونم در کدوم کشورها برای رشتم کار پیدا میشه…. ممنون

  5. افشین می‌گه:

    سلام
    آیا برای من که کارشناسی صنایع چوب ازدانشگاه آزاد بامعدل ۱۳/۷۱ و۴۲ سالمه متاهل یک فرزندکه فارق تحصیل سال۱۳۷۶ هستم پذیرش در رشته خودم یا رشته های معادل ومرتبط در کشورهای حوضه اسکاندیناوی را دارا میباشم؟
    لطفا راهنماییم کنید منتظر جوابتون هستم. باتشکر

  6. هاشمی می‌گه:

    با سلام
    من کلیه شرایط و مدارک موردنظر برای پذیرش در نروژ را محیا نموده ام تنها دو سوال دارم:
    ۱- برای گواهی تمکن مالی اگر از طرف حساب پدرم باشد مشکلی دارد؟ چون من این گواهی را از طریق حساب پدرم گرفتم
    ۲- آیا با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در دانشگاه های دولتی ایران مشکلی برای پذیرش دوباره در مقطع کارشناسی ارشد در رشته دیگر دارم؟ اصولا نروژ راحت ویزا را پس از تایید دانشگاه میدهد؟؟

ارسال یادداشت و پرسش