ویزای دانشجویی کشور بلژیک

فرد متقاضی ویزای مذکور باید درخواست خود را  شخصا  وترجیحا  قبل از بیست وچهارم مرداد سال تحصیلی مورد نظر ارائه نماید

برای پذیرش، پرونده باید شامل مدارک زیر باشد :

 الف-  سه عدد فرم درخواست ویزا که  با حروف بزرگ پر شده باشد ، دارای تاریخ و امضا

ب-   چهارقطعه عکس شناسایی جدید.

 اصل و دو عدد فتوکپی از مدارک زیر :

 یک – گذرنامه ایرانی معتبر، حداقل برای مدت یک سال ( کپی از صفحات دوم ، سوم ، چهارم و صفحات دارای ویزا و مهر).

 دو – اصل تائیدیه ثبت نام در یکی از مراکز آموزش عالی متعلق ، وابسته و یا مورد قبول دولت بلژیک .

در صورتیکه دانشجو مایل به ادامه تحصیل در یکی از مراکز اموزش عالی وابسته به جامعه فرانسوی بلژیک می باشد، باید علاوه بر این ها ، مدرکی دال بر ارائه  دیپلم پایان تحصیلات متوسطه ایرانی خود به کمیسیون تصدیق برای تعیین معادل ، قبل از ۲۴ مرداد سال تحصیلی مورد نظر.

 سه –  مدارک دال بر داشتن منابع مالی کافی جهت  تامین هزینه های تحصیل و اقامت در بلژیک. به همین خاطر ، مدارک زیر (بر حسب مورد) مورد نیاز می باشند:

۳٫۱ – گواهی مبنی بر اینکه فرد دانشجو  بورسیه می باشد و بورس مذکور هزینه های تحصیل، اقامت، درمان و بازگشت فرد را پوشش می دهد.

۳٫۲ – تعهد نامه قبول هزینه ها ( بصورت فرم قانونی مشخص شده – ضمیمه ۳۲) که از سوی یک فرد بلژیکی یا خارجی ارائه شده باشد.

  • فرم – ضمیمه ۳۲- در صورتیکه فرد ضامن ساکن بلژیک باشد ، قابل ابتیاع نزد شهرداری محل سکونت فرد ضامن می باشد. در صورتیکه فرد ضامن خارج از بلژیک ساکن می باشد، برای ابتیاع فرم مذکور و تائید اعتبار ، باید به نمایندگی سیاسی یا کنسولی بلژیک ، مراجعه نماید.
  • هنگامیکه فرد ضامن ساکن بلژیک می باشد ، فرم – ضمیمه ۳۲ – باید مدارک زیر را به همراه داشته باشد:

–          مدرکی رسمی دال بر معتبر بودن ضامن ارائه گردد (فیش حقوق/ رسید پرداخت های مالیاتی جدید) . درآمد سالیانه ضامن باید حداقل ۱۸۳۷۲ یورو در سال باشد ( ضامنی که کسی تحت تکفل وی نباشد) .

–          کپی از کارت شناسائی ، از گذرنامه بلژیکی یا هر مدرک شناسائی دیگر.

هنگامیکه ضامن ساکن ایران یا کشور خارجی دیگر باشد ، فرم – ضمیمه ۳۲ – باید با مدارک زیر همراه باشد :

      – مدرکی رسمی دال بر معتبر بودن ضامن ارائه گردد (فیش حقوق/ رسید پرداخت های مالیاتی جدید) .

     – کپی کارت شناسائی ، گذرنامه .

 چهار–  گواهی پزشکی ( فرم را می توان نزد سفارت ابتیاع نمود) که بایستی بصورت رسمی توسط پزشک معتمد سفارت تکمیل و تائید گردد (دکتر هوشنگ نوشاد – خ توحید – شماره ۶ – ساختمان پزشکان توحید – تلفن : ۶۶۹۲۹۵۲۰٫

 پنج– در صورتیکه دانشجو بالاتر از ۱۸ سال سن داشته باشد ، گواهی عدم سوء پیشینه مورد نیاز می باشد.

 شش– خلاصه ای در خصوص رشته تحصیلی مورد نظر، امکانات کار و نیز تعهد اکید برای بازگشت به ایران پس از اتمام تحصیلات و یا عدم ادامه تحصیلات.

 هفت–  پرداخت هزینه های کنسولی ( هزینه پرونده )

هزینه های کنسولی شامل هزینه تائید مدارک و کپی برابر اصل برخی مدارک پرونده می باشند.

 هشت–  شناسنامه که باید به زبان  مورد استفاده در دانشگاه مورد نظر ترجمه شده باشد ( فرانسه ، هلندی یا آلمانی)

 نه– ۲۳۴۰۰۰ ریال بابت تائید هر مدرک و مبلغ ۲۸۰۸۰۰۰ ریال برای ویزا  (از تاریخ۱۰/۰۷/۱۳۹۱)

مدارکی که بزبان فارسی می باشند باید به فرانسه ، هلندی و یا آلمانی ترجمه شوند.

 .·  مدارک صادر شده توسط  سازمان های ایرانی به همراه ترجمه  ، باید توسط وزارت دادگستری ، سپس وزارت امور خارجه  و در نهایت توسط سفارت بلژیک تائید گردند.

 ·  نام و نام خانوادگی باید در کلیه اسناد و مدارک به صورت یکسان درج شده باشند.

     فرد متقاضی توسط نامه از تصمیم اتخاذ شده در خصوص تقاضا ویزا خود مطلع خواهد شد.

تمامی درخواست ها باید توسط اداره اتباع خارجی وزارت کشور تائید گردند . این فرآیند حدودا دو ماه زمان میبرد. تا هنگامیکه فرایند مذکور در جریان می باشد ، سفارت از دادن اطلاعات در خصوص روند پیشرفت پرونده معذور است.

لازم به ذکر است که دارندگان ویزای شنگن می تواتتد از دیگر کشورهای عضو شنگن نیز وارد خاک بلژیک شوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.