پذیرش از دانشگاه تورنتو کانادا

دانشگاه تورنتو (University of Toronto) یکی از بزرگترین دانشگاه های کانادا و در رده بندی مجله تایمز بهترین دانشگاه کانادا و شانزدهمین دانشگاه دنیا نامیده شده است. این دانشگاه در شهر تورنتو قرار دارد و در سال ۱۸۲۷ تأسیس شده است. و در مجموع حدود هشتاد هزار دانشجو دارد. بسیاری از رشته های تحصیلی در دانشگاه تورنتو مانند رشته های پزشکی دارای شهرت جهانی بوده و دارای کیفیت بسیاری ممتازی می باشند. این دانشگاه در تولید علم در جهان جایگاه ویژه ای داشته و بسیاری از یافته ها، اکتشافات و تحقیقات علمی جهان در این دانشگاه صورت گرفته است.

دانشگاه تورنتو تقریبا در تمامی رشته های تحصیلی دانشگاهی دانشجو می پذیرد. اخذ پذیرش از دانشگاه تورنتو مستلزم معدل بالا و شرایط تحصیلی مناسب می باشد. بویژه در مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکتری به دلیل کیفیت بالای تحصیلی رقابت شدیدی برای اخذ پذیرش از این دانشگاه وجود دارد. دانشگاه تورنتو دارای بودجه تحقیقاتی بسیار بالایی نسبت به سایر دانشگاه های کاناداست و میزان کمک هزینه های تحصیلی آن بسیار بالاتر از سایر دانشگاه های کانادا می باشد. به عنوان نمونه در بسیاری از رشته های دکتری  دانشجویان، کمک هزینه های بین سی تا چهل هزار دلار در سال دریافت می کنند.

شرایط اخذ پذیرش

شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه تورنتو به صورت زیر می باشد.

 اخذ پذیرش از دوره های لیسانس

شرایط اخذ پذیرش از دوره های لیسانس به صورت زیر می باشد.

  1. دارا بودن دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی با معدل حداقل ۱۷
  2. مدارک زبان TOEFL, iBT: 90; CBT: 230; PBT: 570 و یا IELTS:6.5

 متقاضیان دارای معدل بالای هجده و نمرات بالا در دروس اصلی دبیرستان در صورتی که نمره زبان پایین تر از نمره مورد نظر داشته باشند، می توانند همچنان پذیرش غیر مشروط گرفته ولی یک ترم زبان بخوانند.

اخذ پذیرش از دوره های فوق لیسانس

شرایط اخذ پذیرش از دوره های فوق لیسانس به صورت زیر می باشد.

  1. مدرک کارشناسی با ۴ سال تحصیل و با معدل حداقل ۱۶
  2. توصیه نامه از اساتید قبلی
  3.  Statement of Interest و یا Research Interest
  4. مدرک زبان انگلیسی (IELTS, 6.5) و یا (TOEFL, iBT: 100; CBT: 250; PBT: 600)
  5. مدرک GRE برای رشته های فنی و مهمندسی وعلوم و مدرک GMAT برای رشته های مالی و بیزنس

 اخذ پذیرش از دوره های دکتری

شرایط اخذ پذیرش از دوره های دکتری به صورت زیر می باشد.

  1. مدرک کارشناسی با ۴ سال تحصیل و با معدل حداقل ۱۶
  2. مدرک کارشناسی ارشد با معدل بالای ۱۶
  3. توصیه نامه از اساتید قبلی
  4. Statement of Interest و یا Research Interest
  5. مدرک زبان انگلیسی (IELTS, 6.5) و یا (TOEFL, iBT: 100; CBT: 250; PBT: 600)
  6. مدرک GRE برای رشته های فنی و مهمندسی وعلوم و مدرک GMAT برای رشته های مالی و بیزنس

 

فرم مشاوره

 

تماس با موسسه حقوقی نوباوران:

تلفن: ۲۶۴۲۲۰۸۶ – ۲۶۴۲۲۷۷۱ – ۰۲۱

همراه: ۰۹۱۹۰۹۲۴۱۳۱

542 دیدگاه

  1. مهدی می‌گه:

    سلام من امسال کنکور دادم رشته ریاضی هستم ایا میتونم بورسیه کانادا بگیرم؟معدل دپیلم ۱۹٫۶۴

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.