شرایط تحصیل در لهستان

lahestan

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور لهستان: داشتن دیپلم آموزش و پرورش کافی است.

در مقطع لیسانس چون بیشتر دوره ها به زبان لهستانی است باید به مدت یکسال در کشور لهستان دوره ی زبان لهستانی را گذارند.

بعد گذراندن این دوره و کسب نمره ی ب ۲ بجز چند دانشگاه که مصاحبه ی شفاهی در زبان دارند بقیه دانشگاهها بدون هیچ آزمونی شما را پذیرا میباشند.

تحصیل به زبان لهستانی شهریه دارد ولی خیلی کم و ناچیز میباشد بین ۲۰۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو برای رشته های مهندسی و ۵۵۰۰ یورو برای رشته های پزشکی.

بعضی رشته ها در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی تدریس می شوند که مشمول داشتن مدرک زبان آیلتس ۵٫۵ آکادمیک یا معادل این نمره تافل نیاز میباشد.

رشته های پزشکی و داروسازی به زبان انگلیسی سالی ۱۱۰۰۰ یورو شهریه دارد.

برای مقطع فوق به زبان لهستانی پروسه ی مقطع لیسانس میباشد با این فرق که باید لیسانس از دانشگاه داشته باشید و معدل خوب داشته باشید و برای تحصیل به زبان انگلیسی حداقل آیلتس آکادمیک ۶ و یا معادل این نمره تافل نیاز میباشد.

تحصیل به زبان لهستانی و انگلیسی فرق زیادی در شهریه در رشته های مهندسی ندارد ولی در رشته های پزشکی زیاد است.

هزینه ی زندگی ماهی بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ یورو با احتساب خوابگاه میباشد.

کار هفته ای ۲۰ ساعت در حین تحصیل و تمام وقت در تابستان میباشد.

لهستان دانشگاههای مطرحی در رشته های هنر مانند بازیگری و تئاتر و سینما و موسیقی و مد و فشن دارد.

تحصیل به زبان لهستانی در دو مقطع لیسانس و فوق بدون هیچ مدرک زبانی امکان پذیر است.

برای دادن پذیرش و بررسی مدارک مبلغی دریافت می کنند.

در صورتیکه متقاضی تحصیل در لهستان هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “لهستان” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

تماس با موسسه حقوقی نوباوران:

تلفن: ۲۶۴۲۲۰۸۶ – ۲۶۴۲۲۷۷۱ – ۰۲۱

همراه: ۰۹۱۲۸۸۷۵۰۲۰

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.