شرایط تحصیل در کشور چک

chek

شرایط تحصیل در مقطع لیسانس در جمهوری چک: داشتن دیپلم از وزارت آموزش و پرورش کافی است.

چون زبان کشور جمهوری چک – چکی است در مقطع لیسانس بالای ۹۸ درصد دوره ها به زبان چکی است.

در مقطع لیسانس باید یکسال زبان چکی را در خود کشور چک گذارند بعد آن باید در مقطع لیسانس حداقل تا ب ۲ چکی کسب کرد و هر دانشکده برای خود امتحان ورودی دارد در حین یادگیری زبان به متقاضیان منابع را معرفی می کنند بعد پایان زبان باید در ورودی زبان تا ب ۲ و در امتحان ورودی نمره ی مطلوب را کسب کنند که جمع زبان و امتحان ورودی باید بالای ۶۰ شود که شرط ورود به دانشگاه است

در این صورت تحصیل برای متقاضیان بین اللملی رایگان خواهد شد.

شهریه کالج زبان بسته به شهر و دانشگاه متغییر است.

در مقطع فوق به زبان چکی فرآیند مقطع لیسانس اجرا می شود با این تفاوت که برای ثبت نام نیاز به مدرک لیسانس از یک دانشگاه مورد نیاز است و ریز نمرات مقطع لیسانس و معدل خوب و تغییر رشته امکان پذیر نیست.

در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل ۶ آکادمیک یا معادل این نمره تافل مورد نیاز میباشد که از ۲۰۰۰ یورو شروع تا رشته های پزشکی ۱۱۰۰۰ یورو در سال میباشد.

هزینه های زندگی بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ یورو ماهانه با احتساب خوابگاه میباشد.

کار در حین تحصیل هفته ای ۲۰ ساعت و در تابستان تمام وقت امکان پذیر است.

جمهوری چک عضو اتحادیه اروپا و شینگن و ناتو میباشد.

جمهوری چک در رشته های مهندسی و تئاتر و هنر قوی میباشد.

تحصیل به زبان چکی در دو مقطع لیسانس و فوق بدون هیچ گونه مدرک زبانی امکان پذیر است.

برای دادن پذیرش و امتحان ورودی و بررسی مدارک مبلغی دریافت می کنند.

در صورتیکه متقاضی تحصیل در چک هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “چک” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

تماس با موسسه حقوقی نوباوران:

تلفن: ۲۶۴۲۲۰۸۶ – ۲۶۴۲۲۷۷۱ – ۰۲۱

همراه: ۰۹۱۲۸۸۷۵۰۲۰

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.