شرایط تحصیل در رومانی، اعزام دانشجو به رومانی

study_in_romania_2016

اعزام دانشجو به رومانی با مجوز رسمی از وزارت علوم

شرایط پذیرش تحصیلی و ویزای رومانی

جدول اطلاعات اعزام دانشجو به رومانی

 

لیسانس فوق لیسانس دکتری
مدت زمان تحصیل ۳ تا ۴ سال ۲سال ۲ تا ۴ سال
هزینه تحصیل بین ۱۹۸۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو بین ۲۲۰۰ تا ۱۴۰۰۰ یورو بین ۲۸۰۰ تا ۱۴۰۰۰ یورو
هزینه رشته های پزشکی.دارو و دندان ۵۰۰۰تا۷۰۰۰ دلار
هزینه زندگی بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ یورو بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ یورو بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ یورو
شرط زبان برای پذیرش ندارد ندارد ندارد
 نوع زبان انگلیس. رومانیایی انگلیس. رومانیایی انگلیس. رومانیایی
تعداد دفعات اخذ پذیرش در سال ۱ بار در سال ۱ بار در سال ۲ بار با توجه به شرایط و رشته
شروع و آخرین مهلت ارائه تحویل جهت  ترم سپتامبر اگوست اگوست
شرط مالی برای  اخذ پذیرش  و میزان آن ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو
شرط مالی و میزان مبلغ برای ویزا حداقل ۳۰۰۰ یورو در حساب بانکی ایران حداقل ۳۰۰۰ یورو در حساب بانکی ایران حداقل ۳۰۰۰ یورو در حساب بانکی ایران

 

 

مدارک لازم جهت مقطع لیسانس

۱-دیپلم و ریز نمرات (ترجمه)

۲- پیش دانشگاهی و ریز نمرات (ترجمه)

۳- شناسنامه (ترجمه)

۴- کپی پاسپورت

۵ -۴قطعه عکس ٣*۴

۶ – گواهی سلامت که مبنی بر اینکه عاری از هر گونه ویروس اعم hiv هپاتیت و ابولا با تایید سازمان نظام پزشکی

 

 

مدارک لازم جهت مقطع فوق لیسانس

١- دیپلم و ریز نمرات (ترجمه)

٢- پیش دانشگاهی و ریز نمرات (ترجمه)

٣- لیسانس و ریز نمرات (ترجمه)

۴- شناسنامه (ترجمه)

۵- کپی پاسپورت

۶-۴قطعه عکس ٣*۴

٧- گواهی سلامت که مبنی بر اینکه عاری از هر گونه ویروس اعم hiv هپاتیت و ابولا با تایید سازمان نظام پزشکی

 

مدارک لازم جهت دکتری

١- دیپلم و ریز نمرات (ترجمه)

٢- پیش دانشگاهی و ریز نمرات (ترجمه)

٣- لیسانس و ریز نمرات (ترجمه)

۴- شناسنامه (ترجمه)

۵- کپی پاسپورت

۶-۴قطعه عکس ٣*۴

٧- گواهی سلامت که مبنی بر اینکه عاری از هر گونه ویروس اعم hiv هپاتیت و ابولا با تایید سازمان نظام پزشکی ۸-فوق لیسانس وریز نمرات (ترجمه) ۹-پروپوسال تز دکتری

 

رشته های خاص که نیاز به امتحان ورودی دارند :

پزشکی – دندانپزشکی – داروسازی به زبان انگلیسی

نکته :در صورت تحصیل به زبان رومانیایی هیچ امتحانی وجود ندارد

 

حد اقل و حداکثر زمان جهت اخذ پذیرش :

لیسانس :بین ۳۰ تا ۴۵ روز

فوق لیسانس :بین ۳۰ تا ۴۵ روز

دکتری :بین ۳۰ تا ۴۵ روز

 

تو ضیحات خاص جهت اخذ پذیرش

شرایط زبان : اکثر رشته ها به هر دو زبان انگلیسی و رومانیایی ارائه میشوند اما برای پزشکی – دندانپزشکی و داروسازی بهتر هست به زبان رومانیایی پذیرش بگیریم.

رشته های فوق به زبان انگلیسی فقط در شهرستان ها هستند.

شروع  دریافت مدارک برای اخذ پذیرش از اول ماه می تا اواسط ماه اگوست هر سال میباشد.

نکته : در موارد خاص امکان گرفتن پذیرش خارج از زمان ثبت نام وجود دارد.

 

توضیحات خاص جهت ویزا

مهمترین مدارک جهت اخذ ویزا عبارتند از :

۱-پذیرش از دانشگاه

۲-فیش بانکی که نشان دهنده ی واریز شدن شهریه دانشگاه میباشد

۳-عدم سوء پیشینه از ایران

 

تمامی دانشجویانی که ۱ سال کالج زبان رومانیایی را میگذرانند بدون امتحان ورودی وارد دانشگاه میشوند.

هزینه تحصیل در رشته ای معماری .شهر سازی وطراحی داخلی ۳۵۰۰ یورو میباشد

رشته های علوم انسانی ۲۰۰۰تا ۲۵۰۰ یورو میباشد

دندان و دارو و پزشکی ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ یورو میباشد

رشته های مهندسی ۲۵۰۰ یورو میباشند

رشته ای هنر و موسیقی و فیلم سازی از ۷۰۰۰ یورو به بالا هستند.

 

در صورتیکه متقاضی تحصیل در رومانی هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “رومانی” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

تماس با موسسه رهنمای آتیه مازند( دارای مجوز رسمی از وزارت علوم)

شماره های تماس:

دفتر ساری: ۰۱۱۳۳۳۲۶۷۹۸

دفتر تهران: ۰۲۱۸۸۷۵۰۴۰۱

همراه: ۰۹۱۲۶۹۹۵۰۲۰ – ۰۹۱۲۲۱۰۱۸۰۹

وایبر – تلگرام – ایمو : ۰۹۱۲۷۷۹۵۱۲۹

اعزام دانشجو به رومانی,راهنمای تحصیل در رومانی,اخذ پذیرش تحصیلی از رومانی,تحصیل در رومانی,دانشگاه های معتبر رومانی,موسسات اعزام دانشجو به رومانی,شرایط مهاجرت به رومانی,ویزای تحصیلی رومانی,پذیرش از رومانی,ویزای رومانی

1 دیدگاه

  1. negar می‌گه:

    سلام.. آزمون ورودی که میگیرن برای پزشکی و دندان پزشکی چه مباحثی هست؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.